dijous, 22 de maig del 2008

"Asociación de Internautas"


Navegant per internet he trobat una pàgina web creada per Asociación de Internauras (Asociació d’àmbit nacional sense ànim de lucre).

Són usuaris d’Internet com tu i com jo que han decidit associar-se per a defensar millor de manera conjunta els nostres interessos front a les grans companyies de telecomunicacions, els proveïdors, les empreses informàtiques i, per descomptat, davant de qualsevol organisme competent en aquesta matèria. (Més informació sobre la història i el sorgiment de l’Associació aquí)

L’Associació no reconeix vinculació alguna amb cap empresa relacionada amb les tecnologies de la informació. Tots els seus socis actuen a títol particular.

En la seva adreça web:
http://www.internautas.org/ podem trobar infinitat d’enllaços a bitàcoles, webs... Notícies i articles relacionats amb les lleis, els dominis i la seguretat a Internet, informació sobre ADSL, el Cable, l’internet rural, el món internauta, l’SPAM...

D’entre totes les utilitats d’aquesta web m’ha captivat una secció anomenada http://www.internautas.tv/ en la que, mitjançant un vídeo que publiquen gairebé diàriament, expliquen als internautes una notícia relacionada amb el món de la informàtica. Aquests vídeos es poden penjar de manera gratuïta a qualsevol bloc, espai web... des de la modificació HTML. La pàgina web dóna l'oportunitat de modificar mides de lletra, color del fons de la pantalla... Si en vols editar la teva, fes clic aquí.